50 jarig huwelijk Hans & Elvira

En eindelijk is hij dan klaar. Schilderij in opdracht gemaakt voor een echtpaar die binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Het werk is opgebouwd uit een 50-tal kleine gedetailleerde schilderstukjes die met hun leven te maken hebben: huizen, auto's, werkzaamheden, favoriete spellen, kinderen en kleinkinderen. Voorts zijn de details aangevuld met bloemen waar het paar dol op is. Het was een flinke klus en een enorme uitdaging maar het was super om te doen. Een foto van het schilderij is tevens gebruikt als uitnodigingskaart voor hun huwelijksfeest.

schilderij figuratief 50 jarig huwelijk hans elvira

 

Kleinkinderen

In opdracht van een Whisky-vriend van mij heb ik zijn kleinkinderen geschilderd. Dit als verrassing voor zijn zoon en schoondochter.

figuratief kleinkinderen henk van houtum

 

Portret pentekeningen

HE DID IT !?...Off course!! ??? 

We stelden pap voor een leuke uitdaging; We wilden graag onze portret tekeningen, anders dan anders... ?

Super blij met deze pentekeningen. Ze hangen prachtig! Ingelijst achter clarity-glas.

Trots!

tekening melanie jeroen

tekening melanie jeroen woonkamer

 

Open ateliers van XCBS

Op zaterdag 9 juni 2018 doe ik met enkele andere kunstenaars mee met de Open Ateliers dag in Carbon6.

Tijdens de Open Atelierdag kunnen bezoekers genieten van handgemaakte producten en kunst. De creatieve ondernemers geven graag uitleg over hun werk en beantwoorden al uw vragen.

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van werk van gast exposanten en is koffiecorner Chopain geopend met heerlijke koffie met wat lekkers of een goed belegd broodje.

Ook een kijkje nemen? U bent van harte welkom op zaterdag 9 juni van 11.00 – 17.00 uur bij Carbon6, afdeling XCBS (naast de receptie), Kloosterweg 1, 6412 CN in Heerlen.

2018 xcbs carbon6 open ateliers plantjesmarkt

Schilderij ZZ TOP en beschildering etalagepop

Onlangs heb ik een zwart/wit schilderij van ZZ TOP (120x80 cm) gemaakt. Tevens heb ik weer een etalagepop beschilderd. Het blijft een hele uitdaging om dit te doen.

zztop 2017 120x80

 etalagepop 201803

etalagepop 201803b

Load More

nieuws van jeandesign