Vlinders

Een broer van goede vrienden van ons heeft wederom zijn geluk en troost gevonden bij een leuke vrouw. Beide hebben elkaar in het ZH leren kennen waar hun beide partners ongeneeslijk ziek waren. Na enkele jaren en heel wat moeilijk momenten later is dit stel een koppel geworden en zijn zij getrouwd. Vlinders zijn hun houvast en waar zij zijn vliegen er heel vaak twee witte vlinders in de buurt. “Een stille bescherming”? “Wie zal het zeggen”?

Schilderij - Vlinders

 

“Fight against Corona”

Ik ben de afgelopen dagen flink actief geweest in en om het huis maar uiteraard met mijn grootste hobby “schilderen”. Corona houdt ons allemaal van de straat. Ik heb daarom spontaan een schilderij gemaakt. Genaamd “Fight against Corona”. Wij moeten blijven geloven in een kleurrijke toekomst. Voorlopig even in de eetkamer gehangen.

Groetjes en blijf gezond.

Schilderij - Fight against Corona

 

Abstract met hondjes

Vandaag weer een klant mogen verblijden met een in opdracht vervaardigd schilderij (60 x 180 cm). Het verzoek was of ik de afbeeldingen van hun beide hondjes heel summier in het abstract werk kon verwerken.

Schilderij Zuid Afrika (Kaapstad)

 

Schilderij Zuid Afrika (Kaapstad)

Als opdracht gemaakt voor een koppel die een dergelijk schilderij in 2015 in Zuid Afrika (Kaapstad) hebben zien hangen maar niet de mogelijk hadden het te vervoeren.

Schilderij Zuid Afrika (Kaapstad)

 

Kerstkado voor papa en mama

Altijd zo mooi en emotioneel om mensen te verblijden.
In opdracht van een “oud”collega en zijn vrouw heb ik hun kleindochter geschilderd.
Als kerstcadeau voor papa en mama van de kleine “Fenna”.

Kerstkado Fenna

 

Load More

nieuws van jeandesign