Introduction

Over Jean Vandeberg

Over mijzelf

Ik woon in Heerlen (Welten). Naast mijn beroep als IT specialist ben ik ook sportmasseur en Register Interieur Adviseur. Mijn jeugdjaren, tot 18 jaar, bracht ik door in Zuid Afrika. Als kind was ik al betoverd door de kleuren van de natuur en de mens als individu. Vandaar dat tekenen al in een vroeg stadium een passie werd.

jean visieGedreven door mijn creativiteit ontplooide ik me met de jaren. Het leven neemt een gedwongen loop met je. Toch blijft tekenen en schilderen de boventoon voeren. Een vaste stijl heb ik niet. Waar ik zin in heb, dat schilder ik. Ik laat me leiden door datgene wat zich uit het onderbewuste aan me opdringt. Ik maak naast mijn vrije werken ook schilderijen in opdracht.

Kortom, het begint allemaal met een wit doek. Een uitdaging zonder een vastgesteld eind doel. Gaandeweg groeit mijn schilderij terwijl ik de kwast zijn werk laat doen.

"Jean is een veelzijdig en allround kunstenaar. Zijn werk is tijdloos en als de fantasierijke expressies de toeschouwers aangrijpen dan worden zij gedwongen te reageren en te reflecteren.

Hij is een mens dat onderweg is, keuzes maakt en verder gaat.....

Zijn werk maakt indruk door de passie waarmee het gemaakt wordt."

Ik wens je veel kijkplezier.

 

handtekening jean

Contact

Contact

Naam
Jean Vandeberg
Adres
Prof. van Itersonstraat 184
Woonplaats
6419 SG HEERLEN
Land
Nederland
Telefoon
+31 6 402 648 01
E-Mail
atelier@jeandesign.nl
Web
www.jeandesign.nl

Stuur me een bericht

Heb je een vraag of interesse in mijn werken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Je kunt me bellen of stuur me een bericht en dan neem ik met jou contact op.

  • Vul een correct e-mailadres in zodat ik u een antwoord op uw bericht kan terugsturen.